imatge_instagram_web

Què és Instagram Your City temàtic?

Instagram Your City temàtic és una trobada d’instagramers que se celebra a diferents municipis del territori, coincidint amb algun esdeveniment rellevant de la zona. Al mateix temps, és un concurs de les fotografies penjades a Instagram durant tot el mes de l’edició.

La trobada d’Instagram Your City consisteix principalment en un photowalk, una visita guiada pels llocs d’interès on es du a terme l’esdeveniment pels usuaris d’Instagram i els seus acompanyants. L’activitat comença amb la benvinguda als participants, un photocall i un esmorzar per agafar energies per la visita posterior. El recorregut passarà pels espais més emblemàtics de la població relacionats amb la temàtica, així els instagramers podran captar, amb els seus dispositius mòbils, els racons més curiosos d’aquests municipis. Durant tot el mes de durada de l’acció tothom (encara que no s’hagi pogut assistir a la trobada del primer dia) podrà visitar els llocs i/o participar a les activitats i publicar imatges etiquetades amb el hashtag que s’estableixi.

COM FUNCIONA?

Cada concurs té una etiqueta oficial #InstaTemàtica i, addicionalment, s’utilitzaran #inCostaBrava o #inPyrenees i d’altres hashtags propis de l’esdeveniment. Es premiaran les fotografies més ben valorades pel jurat, tenint en compte el nombre de premis disponibles, habitualment seran 3 guanyadors.

Les imatges publicades a Instagram pel concurs podran ser utilitzades tant pel municipi com pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb finalitats divulgatives.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona anunciarà totes les edicions d’Instagram Your City a través del portal www.costabrava.org i els diferents perfils que el Patronat de Turisme té a la xarxa.