Dissabte 23 de novembre

Trobada #InstaCultura

#InCostaBrava #OHhostalric #Hostalric #VisitaHostalric

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers conjunta amb el el municipi d’Hostalric coindicint amb el Festival Som Cultura

La trobada tindrà lloc el dissabte 23 de novembre i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre entre l’1 i el 30 de novembre i amb l’etiqueta #InstaCultura, a poder ser acompanyada d’ #InCostaBrava #InPyrenees #CulturaIdentitat, vinculades al Som Culura i municipis que n’acullen. Coincidint amb la quarta edició del Festival Som Cultura, durant tot el mes de novembre s’ha organitzat un extens programa d’activitats i experiències culturals genuïnes, Som Cultura, que alhora contribuirà a difondre els atractius culturals i turístics de la marca Costa Brava Pirineu de Girona.

Castell d’Hostalric – Un passeig per la història de la fortalesa

Programa de l’activitat:

10.00 h. Benvinguda, acreditacions i esmorzar
11.00h Photowalk guiat pels racons més emblemàtics i només accessibles amb guia del Castell, com el cavaller, espai de l’antic castell dels Cabrera. Coneixereu la història però també les vivències i algunes anècdotes sorprenents lligades a la vida al Castell i al municipi. Alhora, podreu veure la recreació d’un destacament de Miquelets habitant el recinte.
13.00 h. Finalització de la trobada

 

PREMIS #InstaCultura

Primer premi: visita guiada a Hostalric i lot de producte locals “Hostalric, producte ric”
Segon premi: a determinar
Tercer premi: a determinar

PROGRAMA

PREMIS