Dissabte 8 de juny

Trobada #InstaNatura

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers conjunta amb el Consorci de les Gavarres.

La trobada tindrà lloc el dissabte 8 de juny i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre el 8 i 16 de juny amb l’etiqueta #InstaNatura, acompanyada preferiblement de #ArtiGavarres2019 #Gavarres #InCostaBrava #CorkHarvest #PeladelSuro i que contribueixin a difondre els atractius de la pela del Suro i el Festival Internacional Art & Gavarres.

Programa de l’activitat:

10:00 h Acreditacions, benvinguda i explicació de l’acció
10:30 h Demostració de pela
11:15 h Esmorzar de pelador
12:00 h Visita guiada a les dues peces del festival Art i Gavarres 2019. Visita a l’itinerari de les aigües, aqüeductes de Can Vilallonga.
13:15 h Finalització de la trobada

 

PREMIS #InstaNatura

Primer premi: nit d’allotjament per a dues persones experiència surera de l’arbre al tap, del tap a la taula: demostració de pela a Llofriu, esmorzar de pelador i visita al Museu del Suro i degustació de vins DO Empordà
Segon premi: experiència surera de l’arbre al tap, del tap a la taula: demostració de pela a Llofriu, esmorzar de pelador i visita al Museu del Suro i degustació de vins DO Empordà per a dues persones
Tercer premi: visita al Museu del Suro de Palafrugell, al dipòsit d’aigua de Can Màrio i a la Torre Guaita de Sant Sebastià per a dues persones

 

Diumenge 5 de maig

Trobada #InstaJardins #Marimurtra #MyLloret

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers conjunta amb el Jardí Botànic Marimurtra (Blanes) i els jardins de Santa Clotilde (Lloret de Mar).

La trobada tindrà lloc el diumenge 5 de maig i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre el 4 i el 19 de maig amb l’etiqueta #InstaJardins, acompanyada preferiblement de #MyLloret #Marimurtra #InCostaBrava i que contribueixin a difondre els atractius dels jardins i de la marca Costa Brava.

Programa de l’activitat
10.00 h Acreditacions, benvinguda i esmorzar al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes
10.30 h Photowalk guiat pels espais excepcionals del Jardí Botànic Marimurtra
11:45 h Desplaçament als jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar
12:00 h Photowalk guiat pels espais excepcionals dels Jardins de Santa Clotilde i taller de daiquiri
13:50 h Desplaçament al punt d’inici
14:15 h Finalització de la trobada

 

PREMIS #InstaJardins 

Primer premi: allotjament en habitació doble en un Hotel 4* de Lloret de Mar en règim MP, llibre dels Jardins de Santa Clotilde, dues entrades per al Museu del Mar i dues al Turó Rodó de Lloret de Mar i targeta “Fan de Marimurtra” amb accés il·limitat al jardí durant un any per a dues persones.

Segon premi:
menú de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, visita guiada de la Ruta Indiana de Lloret de Mar per a dues persones i llibre dels Jardins de Santa Clotilde, dues entrades per al Museu del Mar i dues al Turó Rodó de Lloret de Mar.

Tercer premi: targeta “Fan de Marimurtra” amb accés il·limitat al jardí durant un any per a dues persones i llibre dels Jardins de Santa Clotilde, dues entrades per al Museu del Mar i dues al Turó Rodó de Lloret de Mar.

 

 

Calendari trobades 2019

 

 

 

PROGRAMA

PREMIS