BASES concurs #InCostaBrava #InPyrenees

Inscripcions

Les inscripcions seran tancades el dimecres previ a la trobada.

Participants al concurs

Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram i amb les etiquetes degudament concretades per a cada temàtica. Les fotografies han de ser originals i creatives, alhora han de contribuir a difondre els atractius turístics de la temàtica proposada i de la marca «Costa Brava» i/o «Pirineu de Girona»  a través d’imatges detallistes o més genèriques.

Definició de les fotografies guanyadores

Poden optar als premis del concurs totes les imatges que hagin estat publicades a Instagram entre les dates i amb l’etiqueta que s’especifiqui per a cada temàtica (#InstaTemàtica). Un cop finalitzat el concurs, el jurat escollirà les fotografies finalistes, de les quals es pot demanar a l’usuari l’arxiu original. Els usuaris finalistes el podran enviar en un termini aproximat de 24h des que se’ls comuniqui. Seguidament, es comunicaran els guanyadors del concurs al perfil a Instagram @costabravapirineu.

Premis del concurs

El Patronat de Turisme o empresa / entitat / associació amb qui s’organitza cada trobada comunicarà personalment als guanyadors la manera de fer efectius els premis i caldrà que els premiats contactin amb els establiments que han ofert el premi obtingut en el termini d’un mes. El premi és intransferible i s’ha de consumir segons les condicions establertes per cada establiment i segons la disponibilitat dels establiments.

Jurat i veredicte

El jurat designat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona es reunirà i escollirà les fotografies guanyadores del concurs d’Instagram per cada temàtica.

Acceptació de les bases legals

La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació del Patronat de Turisme i empreses/municipis implicats. El veredicte del jurat és inapel·lable i prevalen les bases detallades en el flyer específic confeccionat i proporcionat el dia de la trobada als participants.