Dissabte 28 de juliol

#InstaFestivals

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers sobre la qual properament us donarem tota la informació i obrirem inscripcions

 

Dissabte 26 de maig

#InstaParcsNaturals

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers coincidint amb la commemoració del Dia Europeu dels Parcs amb la col·laboració del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser i Ripollès Desenvolupament,

La trobada tindrà lloc el dissabte 26 de maig i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre el 21 de maig i el 4 de juny, amb l’etiqueta #InstaParcsNaturals preferiblement acompanyat d’ #InPyrenees #PNTerFreser i vinculat a aquesta temàtica.

Ruta de l’isard i les marmotes

PROGRAMA 

10.30 h Acreditacions i benvinguda

11.00 h Des del refugi Corral Blanc, magnifiques vistes tant a la cara sud (terme de Planoles i serra de Montgrony) com a la banda nord (terme de Queralbs i Puigmal), i en el propi recorregut es passarà per pastures, boscos de pi negre i prats alpins d’alta muntanya. A més de visualitzar interessants elements ramaders com cabanes de pastors i tancats per les vaques.

13.00 h Finalització de la trobada

PREMIS 

Primer premi: una nit en règim allotjament i esmorzar al Refugi els Estudis d’Espinavell i un àpat a Can Jordi Espinavell per a dues persones; 1 pack familiar per visitar el Museu Etnogràfic de Ripoll, 1 entrada al Molló Parc, 1 val regal pels concerts a Setcases d’enguany i el llibre Itineraris pels Parcs Naturals de Catalunya.

Segon premi: entrada a l’SPA de l’Hotel Resguard dels Vents per a dues persones, 1 pack familiar per visitar el Museu Etnogràfic de Ripoll, 2 bitllets cremallera per pujar a Vall de Núria i el llibre Itineraris pels Parcs Naturals de Catalunya.

Tercer premi: una nit en règim allotjament i esmorzar a l’Alberg Roques Blanques per a dues persones, 2 kits complerts per la Via Ferrada de Ribes de Freser gentilesa de Ski & Mountain, 1 pack familiar per visitar el Museu Etnogràfic de Ripoll i el llibre Itineraris pels Parcs Naturals de Catalunya.

OBSERVACIONS

S’arriba amb cotxe per carretera asfaltada fins a 1.700 m d’altitud, sobre el refugi Corral Blanc. Es recomana calçat còmode per ser alta muntanya, però el recorregut de 4km és planer (desnivell de només 160m) i amb diverses escapatòries per escurçar l’itinerari si es vol.

COM ARRIBAR
En arribar a Planoles, passat el Punt km 137 de la carretera N-260, no entrarem al poble, sinó que girarem a la dreta per una carretera que indica: el Collet de les Barraques, refugi Corral Blanc, veïnat de Can Fosses. Seguirem per aquesta carretera durant 8 km fins arribar al refugi Corral Blanc, que queda a mà dreta una mica enclotat respecte la carretera

 

 

PROPERES TROBADES CONFIRMADES IYC 2018 

 

 

PROGRAMA

PREMIS