Diumenge 2 de setembre

#InstaCulturaJueva

Storytelling al Museu d’Història dels Jueus: Relats de noms i vides jueves. Concurs de videos curts a Instagram

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers coincidint amb la 19ena. Jornada Europea de la Cultura Jueva.

La trobada tindrà lloc el diumenge 2 de setembre a Girona, concretament al Museu d’Història dels Jueus i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui videos curts a Instagram entre l’1 i el 9 de setembre, amb l’etiqueta #InstaCulturaJueva preferiblement acompanyat d’ #InCostaBrava #CulturaJueva2018 #EDJC2018Storytelling #InPyrenees i vinculat a aquesta temàtica.

PROGRAMA 

10.00 h Acreditacions, benvinguda i esmorzar al pati del Museu d’Història dels Jueus (C/ Força, 8 – 17004 Girona).

11.00 h “Storytelling al Museu d’Història dels Jueus: Relats de noms i vides jueves”. Activitat dinamitzada per Txell Faxedas (La Minúscula).

12.00 h Visita lliure per captar històries a través dels objectes del museu o dels espais del call i fer-ne el relat visual.

13.00h Finalització de la trobada.

 

PREMIS 

A determinar

 

Dissabte 28 de juliol

#InstaFestivals

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers coincidint amb la temporada estival quan la Costa Brava i el Pirineu de Girona es converteixen en escenari d’una gran oferta de festivals.

La trobada tindrà lloc el dissabte 28 de juliol a L’Escala i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre l’1 de juny i el 31 d’agost, amb l’etiqueta #InstaFestivals preferiblement acompanyat d’ #InCostaBrava #CostaBravaGiFestivals #InPyrenees #CulturaIdentitat i vinculat a aquesta temàtica.

 

PROGRAMA 

17.00 h Acreditacions i benvinguda a l’Alfolí, on es farà una petita visita guiada a l’edifici i a l’exposició permanent. Acompanyat d’un tast de pa amb tomàquet i anxoves

17.45 h Ruta guiada pel poble fins arribar a la Mar d’en Manassa.

19.00 h Assistència a les proves de so de l’equip d’Estrella Morente i refrigeri (beguda).

19.30h Finalització de la trobada.

 

PREMIS 

Primer premi: nit d’allotjament per a dues persones a L’Escala.

Segon premi:dues entrades al Festival Portalblau d’hivern.

Tercer premi: dues entrades pel jaciment + audioguia al MAC Empúries.

 

OBSERVACIONS

Es recomana portar calçat còmode, aigua, barret, protecció solar… d’acord amb la temporada de l’any en la que ens trobem.


COORGANITZADORS DE LA TROBADA 28 de juliol

Ajuntament de L’Escala i Link Produccions

 

PROPERES TROBADES CONFIRMADES IYC 2018 

 

 

PROGRAMA

PREMIS