Dilluns 1 de maig

#InstaEnnaturat -> Inscripcions tancades

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers coincidint amb la tercera edició del Festival d’Activitats a la Natura, l’Ennaturat, que durant tot el mes de maig organitza un extens programa d’activitats i promocions, que també contribuiran a difondre els atractius turístics de la marca Costa Brava Pirineu de Girona.

ennaturat

La trobada tindrà lloc el dilluns 1 de maig i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre l’1 de maig i el 4 de juny, amb les etiquetes #InstaEnnaturat #InCostaBrava #InPyrenees vinculades a l’Ennaturat.

PROGRAMA 

10.00 h. Benvinguda i esmorzar a L’Estartit.

10.45 h. Sortida des de la Plaça del Port de l’Estartit fins al Cap de la Barra, des d’on tindrem uns vistes privilegiades sobre el Molinet, els penya-segats del Montgrí i les Illes Medes. Seguirem la ruta fins a Cala Calella, una de les cales entre esculls rocallosos i pinedes arran de mar. Les seves aigües cristal·lines ofereixen una observació privilegiada d’organismes marins. I tornarem pel mateix camí fins al punt de sortida

13.00 h. Finalització de la trobada

*Cal portar calçat còmode i el grup es dividirà en dos per a un millor desenvolupament de l’acció.

PREMIS 

Primer premi: nit d’hotel en règim d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Medes II de l’Estartit, gentilesa de l’Hotel Medes II

Segon premimenú per a dues persones a les Jornades Gastronòmiques Tastets de Mar, La Clova, gentilesa de l’Estació Nàutica

Tercer premi: sortida guiada en caiac a les Illes Medes, gentilesa de Medaqua

 

Diumenge 2 d’abril a Palamós

#InstaVivid – Aforament complert

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una trobada d’instagramers coincidint amb la celebració del Vívid amb la col·laboració del Celler Brugarol i l’Ajuntament de Palamós.

Imatge_Promocional_InstaVivid

La trobada tindrà lloc el diumenge 2 d’abril i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre l’1 d’abril i el 7 de maig, amb les etiquetes #InstaVivid #EmpordaWine #InCostaBrava vinculades al Vivid. Coincidint amb una nova edició del Vívid, durant tot el mes d’abril s’organitzarà un extens programa d’activitats i promocions, Vívid, que alhora contribuirà a  difondre els atractius turístics de la marca Costa Brava.

PROGRAMA 

10.00 h. Benvinguda i esmorzar a Can Pere Tià de Palamós.

10.45 h. Passejada fins a la finca Bell-lloc (1,7km), visita de les vinyes, el celler Brugarol, degustació de vi, cata d’oli, camí fins al castell de Vila-romà amb vistes a Palamós i retorn al punt d’origen.

12.30 h Foto de grup

14.15 h. Finalització de la trobada

*Cal portar calçat còmode i el grup es dividirà en dos per a un millor desenvolupament de l’acció i les visites. -> Per un bon funcionament de les activitats previstes, malauradament en aquests moment l’aforament està complert.

PREMIS 

Primer premi: nit d’allotjament per a dues persones a l’Hostal La Fosca amb esmorzar i sopar al restaurant “La Fosca” i dinar gentilesa de l’Ajuntament de Calonge a la Taberna de Cal Barber.

Segon premi: nit d’allotjament amb esmorzar a Mas del Joncar, maridatge entre flors amb Naturalwalks a Espelt Viticultors i lot de vi del celler Empordàlia.

Tercer premivisita, tast i esmorzar entre vinyes al celler Martín Faixó i lot de vins del celler Pere Guardiola.

 

 CALENDARI IYC 2017 

calendariIYC

 

 

 

PROGRAMA

PREMIS