Diumenge 2 d’abril a Palamós

#InstaVivid – Aforament complert

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una trobada d’instagramers coincidint amb la celebració del Vívid amb la col·laboració del Celler Brugarol i l’Ajuntament de Palamós.

Imatge_Promocional_InstaVivid

La trobada tindrà lloc el diumenge 2 d’abril i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre l’1 d’abril i el 7 de maig, amb les etiquetes #InstaVivid #EmpordaWine #InCostaBrava vinculades al Vivid. Coincidint amb una nova edició del Vívid, durant tot el mes d’abril s’organitzarà un extens programa d’activitats i promocions, Vívid, que alhora contribuirà a  difondre els atractius turístics de la marca Costa Brava.

PROGRAMA 

10.00 h. Benvinguda i esmorzar a Can Pere Tià de Palamós.

10.45 h. Passejada fins a la finca Bell-lloc (1,7km), visita de les vinyes, el celler Brugarol, degustació de vi, cata d’oli, camí fins al castell de Vila-romà amb vistes a Palamós i retorn al punt d’origen.

12.30 h Foto de grup

14.15 h. Finalització de la trobada

*Cal portar calçat còmode i el grup es dividirà en dos per a un millor desenvolupament de l’acció i les visites. -> Per un bon funcionament de les activitats previstes, malauradament en aquests moment l’aforament està complert i hi ha llista d’espera. Podeu fer la pre-inscripció i, en quan hi hagi baixes, us informarem per ordre de pre-inscripció.

PREMIS 

Primer premi: nit d’allotjament per a dues persones a l’Hostal La Fosca amb esmorzar i sopar al restaurant “La Fosca”

Segon premi:

Tercer premi

 

Dissabte 11 de març a Girona

#InstaHiddenMuseums – Aforament complert: llista d’espera

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la col·laboració de Girona Museus i l’Ajuntament de Girona, impulsa una acció especial d’instagramers entorn de l’oferta museística, per a descobrir els 6 museus de la ciutat d’una manera diferent.

foto_instahiddenmuseums

PROGRAMA Dissabte 11 de març

10.00 h Rebuda i esmorzar al Museu d’Arqueologia
10.45 h Inici del recorregut amb guia oficial visitant. Els participants es dividiran en dos grups de 20 persones cadascun per un millor desenvolupament de l’acció.

14.15 h Finalització de la trobada.

PREMIS 

- Premi Museu d’Arqueologia de Girona: entrada per a dues persones al museu, val de 40 € per a la botiga del museu i dinar per a dues persones a la Taverna de l’Abat.

- Premi Museu d’Art de Girona

- Premi Museu d’Història de Girona: sopar per a dues persones, dues entrades gratuïtes al museu i dues inscripcions gratuïtes a una de les activitats del museu realitzada a Giroona (itineraris, concerts, dansa)

- Premi Museu d’Història dels Jueus: sopar per a dues persones, dues entrades gratuïtes al museu i dues inscripcions gratuïtes a una de les visites guiades al museu.

- Premi Fundació Rafael Masó: val per valor de de 70 € per a la botiga del museu i una visita guiada nocturna a la casa per a dues persones

- Premi Museu del Cinema: val de 90 € per a la botiga del Museu del Cinema, dues entrades a l’exposició permanent i el catàleg del Museu.

 

*Observacions: per participar, cal que sigueu usuaris d’Instagram, les places són limitades i s’acceptaran per ordre d’inscripció. La plaça no estarà garantida fins que rebeu un correu personalitzat per part de la organització amb tots els detalls. Així mateix, l’organització es reserva el dret a modificar determinats horaris/visites per un millor desenvolupament de la trobada, tenint en compte que es visitaran 6 museus.
A més, tots els participants gaudirant d’entrada gratuïta als 6 museus mencionats durant el cap de setmana (11-12 de març) mostrant la xapa acreditativa que es facilitarà el mateix dissabte a matí.

 

 

CALENDARI IYC 2017 

calendari2017

 

 

 

PROGRAMA

PREMIS