Diumenge 1 d’abril

#InstaVivid

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una nova trobada d’instagramers coincidint amb la cinquena edició del Vívid, que durant tot el mes d’abril organitza un programa d’activitats que contribuiran a difondre els atractius del món del vi i l’enoturime en motiu del Vivid i de la marca Costa Brava.

La trobada tindrà lloc el diumenge 1 d’abril i podrà prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives a Instagram entre l’1 d’abril i el 6 de maig, amb l’etiqueta #Instavivid preferiblement acompanyat d’ #InCostaBrava #EmpordaWine #VividCostaBrava i vinculat a aquesta temàtica.

 

II Marxa Popular entre vinyes

PROGRAMA 

10.00 h Acreditacions i benvinguda*

10.15 h Marxa popular entre les vinyes de Vilajuïga (5km a peu pla amb inici i finl al CAT de la localitat empordanesa). Tot seguit, botifarrada popular amb tast de vins dels cellers: Gelamà, Empordàlia i Espelt.

12.30 h Finalització de la trobada

PREMIS 

Primer premi: a determinar

Segon premia determinar

Tercer premi: a determinar  

INSCRIPCIONS
A través el web del Inscripcions Vívid 

*OBSERVACIONS: cal haver formalitzat la inscripció i pagament de 8€/persona a través del web Vívid per poder assistir-hi. La participació a la marxa porta implícit l’adquisició de l’assegurança.

 

PROPERES TROBADES CONFIRMADES IYC 2018 

JUNY a AGOST
#InstaFestivals – Costa Brava Girona Festivals
Trobada: Festival Portalblau: 28 de juliol
Concurs: de l’1 de juny al 31 d’agost

NOVEMBRE
#InstaCultura – Mes de la cultura
Trobada: 4 de novembre
Concurs: de l’1 de novembre al 2 de desembre

 

 

PROGRAMA

PREMIS